Pagina wordt geladen...

Welkom bij Schoonheidssalon Susan

Beauty-bewuste dames en heren opgelet! Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige schoonheids- en relaxbehandelingen tegen betaalbare prijzen? Bij de professionele en gemoedelijke Schoonheidssalon Susan bent u aan het juiste adres!

Mijn naam is Susan Heijhoff. Sinds 1995 ben ik gediplomeerd STIVAS schoonheidsspecialiste, pedicure en visagist. Na het opdoen van jarenlange ervaring in diverse salons komt nu eindelijk een droom uit: mijn eigen schoonheidssalon.

De salon is gevestigd aan het Keern 33 i in een monumentaal pand. U kunt terecht voor schoonheidsverzorging, pedicure, manicure, make-up en diverse massages.

Bij Schoonheidssalon Susan kunt u even ontsnappen aan de drukte van alledag. Deskundige behandeling en persoonlijke aandacht staan voorop.

Bij Schoonheidssalon Susan bent u aan het juiste adres wanneer u uw natuurlijke en uiterlijke schoonheid wilt onderhouden of wilt verhogen. U bent uniek, maar uw huid ook; ik adviseer u graag!

Ik heet u van harte welkom in Schoonheidssalon Susan. Maak een afspraak en laat u verrassen!

Alle actuele informatie vindt u terug op deze website.

Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Susan.

Laatste nieuws

Moederdag 14 mei

Datum: april 26, 2017

Moederdag 14 mei

Let op! Zondag 14 mei is het weer Moederdag!

Geef de allerliefste moeder een uurtje voor haarzelf cadeau bij Schoonheidssalon Susan.

Alleen voor moederdag: De speciale moederdag relaxbehandeling voor maar 30 euro.

Mooi verpakt in een stijlvolle cadeauverpakking!

Mail, app, sms of bel naar 06-21641010 en je hebt een super moederdag cadeau gescoord!

Wow Brow

Datum: april 5, 2017

Wow Brow

Hoe maak je volle natuurlijke wenkbrauwen zonder ze te laten lijken op omgekeerde Nike Logo's?

Wenkbrauwen hebben een enorme impact op je uitstraling. Dus laat ze er vooral natuurlijk uitzien en vrolijkheid uitstralen. Epileer niet te veel. Volle wenkbrauwen zijn deze zomer de trend. Let erop dat je niet buiten de driehoek komt van de lijn neus binnenooghoek en neus buitenooghoek. Kam de wenkbrauwen omhoog. Vul ze in met een natuurlijke wenkbrauw poeder dat bij jouw haarkleur en gezichtskleur past. Niet te dik en te vol opvullen. Hiermee vermijd je een strenge boze blik. Borstel de wenkbrauwen na om de scherpe randen eraf te halen. Succes met je eigen Wow Brow!!! 

Lukt het niet en wil je persoonlijke tips! Maak dan een afspraak in de schoonheidssalon en dan laat ik het je zien hoe je het beste te werk kan gaan. Ook is het verven van de wenkbrauwen nog een idee om ze meer natuurlijk te laten opvallen.

Tot gauw bij Schoonheidssalon Susan

Lente Actie

Datum: maart 2, 2017

Lente Actie

Eindelijk is de Lente in zicht nu het alweer maart is. Speciaal voor u hebben we in de maand maart de combinatie behandeling van een uurtje voor jezelf behandeling en de pedicure behandeling samen met een korting van 5 euro op de gehele behandeling van dan  bijna 1.5 uur. Laat de sporen van de winter verdwijnen op uw gezicht met een heerlijke hydraterende behandeling met TYRO en de voetjes weer stralen als de nagels weer mooi geknipt en gevijld zijn en het eelt is verdwijnen. Bent u er al Lente klaar voor??? Maak gauw een afspraak voor deze Lente Actie via mail, whats app of gewoon even bellen naar 06-21641010 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief