Pagina wordt geladen...

Nieuws

8 jaar bestaan Schoonheidssalon Susan

Datum: januari 1, 2019

8 jaar bestaan Schoonheidssalon Susan

Het is alweer 8 jaar geleden dat ik Schoonheidssalon Susan starten op 2 januari 2011. En natuurlijk is het feest in de Salon. Deze maand januari kunt u een heerlijke Wellness behandeling boeken voor de actie prijs van 50 euro ipv 60 euro. De Wellness behandeling is een super ontspannende behandeling op een warm water matras en bestaat voornamelijk uit massages van de hoofdhuid, gezicht, hals, decollete, hand en voet met heerlijk geurende aromatische olieen. Je komt weer helemaal bij na de drukke feestmaand. Natuurlijk hoort het epileren van de wenkbrauwen en de dieptereiniging en een bijpassend masker ook bij deze behandeling.

Ervaar het zelf en maak een afspraak via de mail, whats app of gewoon even bellen naar 06-21641010. Begin het nieuwe jaar goed!!! Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Susan.

Tyro Energy Treatment voor de feestdagen

Datum: november 7, 2018

Tyro Energy Treatment voor de feestdagen

NIEUW voor de feestdagen de Tyro Energie Treatment

 

Laat je huid stralen en geef het zijn energie terug voor de feestdagen. 

Nu in de salon een heerlijke uursbehandeling die vol staat van energie.

De huid wordt:

-gereiningd met milk en lotion

- dieptereiniging door een almond scrub

-onzuiverheden verwijderd gerstekorrels en verstopte porien

-wenkbrauwen mooi gemodelleerd

-heerlijike ontspannende gezichtmassage en decollete massage

-NIeuw Honey Tight Serum op hals en gezicht

- Speciaal Collageen Vliesmasker en pakking voor de hals

- Mineraal Relaxing masker voor het gezicht

-Afsluiting met een dag en  oog verzorging

U ziet er direct zichtbaar stralend en energiek uit

Maak gauw een afspraak in de salon voor deze unieke behandeling

Nu speciale prijs van 55 Euro voor 60 minuten

Wacht het niet af, gewoon doen!!!

Oktober aanbieding

Datum: september 25, 2018

Oktober aanbieding

Oktober actie bij Schoonheidssalon Susan

 

Maak u huid nu klaar voor de herfst met deze unieke Oktober behandeling

De behandeling duurd 45 minuten en is 35 Euro

De behandeling bestaat uit:

- Reinigen van de huid dmv een milk en een scrub

- Dieptereiniging van de huid

- Wenkbrauwen in model brengen

- Warm parafine masker aangepast op uw huidbehoefte

U en uw huid gaan weer stralen

 

Maak nu een afspraak in de schoonheidssalon via wats app, mail of bel gewoon even naar 06-21641010

Fijne herfst en tot gauw bij Schoonheidssalon Susan

Zomer

Datum: juni 21, 2018

Zomer

Het is nu echt zomer en het aftellen is begonnen naar de zomervakantie. Omdat de agenda al aardig vol loopt is het verstandig voorruit te denken en een afspraak te plannen. Zodat ook jij verzorgd en stralend op je vakantie bestemming kan verschijnen en alleen maar hoeft te genieten. Super makkelijk met shellac nagels, verzorgde voeten, geverfde en gekrulde wimpers en gestylde wenkbrauwen. Tot gauw in de salon en alvast heel veel voorpret gewenst voor de vakantie. Groetjes Susan

Mei actie

Datum: mei 16, 2018

Mei actie

Deze zomer mooie verzorgde voeten met flitsende langhoudende nagellak erop?? Dat kan nu: Deze maand Mei in de actie de Pedicure Behandeling inclusief Shellac op de teennagels voor 45 euro!

U hoeft er voorlopig niet naar om te kijken en u loopt weer op wolkjes met een trendy kleurtje op uw teennagels. Maak nu een afspraak in de salon via mail, whats app, sms of gewoon even bellen met 06-21641010 (altijd dezelfde dag nog bericht terug)

Fijne zomer!!

Moederdag 13 mei

Datum: mei 10, 2018

Moederdag 13 mei

Aanstaande zondag is het weer Moederdag! Heb jij al een origineel kado?? Bestel een kadobon bij Schoonheidssalon Susan voor een heerlijke gezichtsbehandeling, verzorgde voeten, flitsende nagels met shellac of mooi gevormde wenkbrauwen. Alles is mogelijk. Bestel de kadobon via mail, app of bel 06-21641010 Natuurlijk wordt de bon feestelijk verpakt. Moederdag kan niet meer stuk!!!

Lash Volume Lift

Datum: maart 4, 2018

Lash Volume Lift

Nieuw per 12 maart te boeken bij  Schoonheidssalon Susan!

Lash Volume Lift

Geen wimperextendions meer nodig. Maar een natuurlijke krul in je eigen wimpers die 6 tot 8 weken blijft zitten. Deze behandeling is niet schadelijk voor je eigen wimpers en voor iedereen geschikt.  Met deze techniek worden de natuurlijke wimpers vanaf de wortel gekruld, wat een mooie sprekende blik geeft en de ogen optisch groter maakt. Geen krultang meer nodig! De behandeling duurd 55 minuten. Daarna zijn de gelifte wimpers  bestendig tegen tranen, zweten, zwemmen en douchen. Voor een nog intenser effect kan je de wimpers ook nog laten verven. 

Lash Lift Volume behandeling 35 euro

Lash Lift Volume behandeling plus verven wimpers 39 euro

7 jarig bestaan Schoonheidssalon Susan

Datum: januari 6, 2018

7 jarig bestaan Schoonheidssalon Susan

Het is feest deze maand januari bij Schoonheidssalon Susan. 7 jaar geleden begon ik aan de uitdaging om mijn eigen schoonheidssalon te openen aan het Keern 33 i in Hoorn en ik heb nog steeds erg veel plezier in mijn werk met al mijn lieve klanten. Daarom staat deze maand de handpakking centraal in de salon. U kunt een parafine handpakking bij elke behandeling boeken voor maar 10 euro. Zeker nu in de winter kunnen de handen wel wat extra aandacht gebruiken. Probeer het uit en u zult verrast zijn van het effect. Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Susan.

Actie November

Datum: oktober 30, 2017

Actie November

Het aftellen is begonnen, nog een paar weken en dan zit je aan je kersdiner!!  Wil je er mooi verzorgd uitzien met perfect gestylde wenkbrauwen??? Maak dan een afspraak voor een gezichtsbehandeling in november in de schoonheidssalon en je krijgt er een GRATIS HOOFDHUIDMASSAGE bij kado. Zo kan je ontspannen en relax de laatste weken van het jaar tegemoet gaan. Nu alleen nog de juiste kerstcadeaus en gerechten bedenken!! Boek gauw, want het is zomaar weer kerst!